The right way!

De radicale werking van Muscle Booster

Muscle Booster is dé natuurlijke spieropbouwer en een vetverbrander in één, welke bestaat uit tabletten. Één potje Muscle Booster bevat 60 tabletten.

Het is geschikt voor beginnende en gevorderde sporters, beroeps-atleten, krachttrainers en bodybuilders, voor bij conditionele sporten als zwemmen, hardlopen, wielrennen, fietsen, touwtje springen, skaten, joggen, nordic walking, vechtsport, circuit trainen, en hardlopen. Voor zwaardere trainingsprogramma's als krachttraining en bodybuilding slik je Muscle Booster drie maal dagelijks. Voor de conditionele sporten dien je 1 á 2 maal voor de aanvang van de training een tablet Muscle Booster met water in te nemen.

Het geheim zit in de ingrediënten en de dosering

Muscle Booster bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is prima te combineren met andere sport supplementen.

De kruiden en hun eigenschappen hebben zonder enige bijwerkingen een voortreffelijke uitwerkingen op de spiergroei, het energie en uithoudingsvermogen, de vetverbranding, de weerstand, het herstel en de spierkracht. Om optimaal te kunnen trainen is een goede doorbloeding van het lichaam cruciaal. Muscle Booster vervolmaakt de doorbloeding van het gehele lichaam, zodat de spieren tijdens het trainen meer energie aangeleverd krijgen en krachtiger kunnen werken. Na de training kunnen de spieren door de verbeterde doorbloeding optimaal herstellen en groeien.

Muscle Booster doet de magere spiermassa groeien en vermindert het lichaamsvetpercentage. Naast de bevordering van de prestaties prikkelt Muscle Booster ook de stofwisseling en de vetverbranding. Het verhoogt het metabolisme in de vetcellen zodat er lichaamsvet wordt verbrandt.

Hierdoor is Muscle Booster hét supplement om energiek, gemotiveerd en hard te kunnen trainen! Muscle Booster zorgt ervoor dat de kwaliteit van je lichaam in top conditie is, zodat je meer uit je training haalt. Je zult genieten van het sporten; zowel voor, tijdens als na de training.


Gewicht- en krachttoename

Deze ingrediënten worden gebruikt door beginnende en gevorderde sporters, beroeps-atleten, krachttrainers en bodybuilders over de gehele wereld om meer uit het lichaam en training te halen.

Krachttoename
Bij 70% van de deelnemende personen nam de kracht met meer dan 20% toe, en bij 45% van de personen zelfs met 25%.

Gewichttoename
Bij 80% van de deelnemende personen nam het gewicht met 10% toe, dit bleek droge spiermassa te zijn waardoor het vetpercentage niet toenam en bij 90% van de deelnemers nam het vetpercentage significant af.

Fitness trainingsschema kracht en conditie

Voor Muscle Booster hebben wij een speciaal kracht en conditie schema opgesteld. Bij dit schema neem je de reguliere dosis Muscle Booster (1 á 2 maal voor de aanvang van de training een tablet Muscle Booster met water).

Het is gericht op het verkrijgen van een evenwichtig gespierd lichaam. De beweeglijkheid wordt met lenigheidsoefeningen vergroot, het cardiovasculaire systeem wordt verbeterd door conditie oefeningen, en je maakt je spieren groter en krachtiger door krachtoefeningen.

Bestel direct

Over Muscle Booster™

Kwaliteit volgens HACCP code

Heeft u nog vragen?